Minta maaf semua!!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Omu nak minta maaf atas kelewatan dalam meng"update" blog Omu. Omu tak sangka pula ade orang suka baca pasal "mende alah" ni. Sebelum ni, ade jugak Omu cerita pasal ni tapi sekadar meminta nasihat bagi pihak kawan Omu. Kawan Omu ni die nak berubah tapi masih lagi terngia2 pasal hubungan terlarang ni. Die kecewa sebab partner die sudah menjalin hubungan serius dengan lelaki.

Die memang kecewa, die kata tiap kali die lihat kereta lelaki tu, pasti die mencemuh kemarahan. Omu ingat die marah ape, rupanya kereta tu sama cam kereta pakwe partner die. Hah, sampai macam tu sekali kemarahan dan kebencian die. Mesti korang pelik kan macam mane Omu boleh kawan dengan die? Omu bukan lemah lembut seperti yang die suka. Jadi sebab tu kami boleh berkawan macm biasa.

Korang bolehlah baca entri jiwa yang meronta-ronta, dimana ia mengenai penderitaan kawan Omu. Omu anggap die kawan Omu sebab email. Die seperti kesunyian, memang susah kita nak suruh die berubah. Kalau dipaksa pasti die buang kita. Bagi Omu kita kene mendalami jiwa die slow2, yakinkan die. Oklah tunggu yea entri sambungan Omu maybe hari khamis ni. Omu akan sambung jenis apa lagi yang kita perlu tahu pasal mereka lesbian tegar!!!.


Teh C Special
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain