Follower makin bertambah!

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Omu mengucapkan terima kasih kepada anda sekalian yang telah memfollow blog Omu yang tak seberapa. Omu tak tahu nak bagi apa sebagai menghargai anda semua. Yela makin lama makin bertambah, takut juga nanti ada dikalangan anda lari sebab tak dihargai oleh Omu.


Setiap penulisan Omu dalam blog ni agak skema kan, padahal kalau korang berdepan dengan Omu mana ade se skema ni. Sori keluar "korang", tapi memang perkataan ni sesuai bila nak bercerita. Betul tak? Omu terlambat update blog ni sebab Omu tengah menambah kawan Omu kat facebook. Omu tak pandai nak buat fanpage, bukan tak pandai cuma malas.

Omu nak bagitau masa Omu sign in indyarocks, Omu terjumpa artikel macam mane nak up atau tambah kawan. Omu cubalah, "pergh" memang banyaklah yang approved Omu sebagai kawan. Seronok sebab majoriti orang luar negara. Tapi buat pengetahuan korang, Omu memang dah buang semua tagged gambar2 Omu. Dan memang sikitlah information Omu letak, cuma yang Omu tak ubah adik beradik Omu.hehe.

Sama jerlah kan. Biarlah asalkan Omu boleh cari member yang sekepala dengan Omu. Omu tak tahulah. Tapi adelah yang bagi respon dan ade jugak yang tau Omu ni orang Malaysia terus buang Omu.huhu.

p/s: korang ade member luar negara?


Omu_rice
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain