Cara pantas menaikkan Level Cartown!

 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Kali ini aku nak bagi tips cara pantas menaikkan level Car Town. Disebabkan game facebook ni makin meningkat naik, jadi ramai penggemar Car Town akan mencari tips2 bagi mempercepatkan mereka naik level. Difahamkan game ni menjadi pilihan teruna2 untuk bermain. Adik aku pun sibuk bermain game ni dan sangat2 taksub untuk pantas naik level.
Kenapa mereka sangat teruja nak naik level? Sebab apabila level makin meningkat, pilihan kereta menjadi banyak. Apabila pilihan kereta banyak, mereka boleh berlumba untuk menang. Selain itu, mereka juga boleh mengubahsuai kereta mengikut pilihan masing2. Memang seronok sebab macam2 style mereka mengubahsuai kereta. Dan bila kereta mereka cantik, mereka boleh masuk "car show". Car show ialah pertandingan kereta paling cantik. Apabila mereka menang, mereka dapat coin. Coin ini boleh digunakan sebagai membeli tanah, mengubahsuai kereta dan meng"upgrade" garaj mereka.
Jadi untuk menaikkan level Car Town dengan cepat ialah :

- memilih XP yang tinggi pada masa yang singkat. Contoh, car wash 5XP dalam masa 5minit.
- sentiasa mengajak rakan berlumba.
- sponsor orang baru untuk mengajak mereka bermain tapi syaratnya orang baru perlu mendapatkan 1000 coin dalam masa kurang dari seminggu.

Setakat inilah yang aku tahu, nanti akan aku update andai ade tips2 yang baru. Yosh!LogaMaya
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain