Bloglarian makin lama makin Mengancam! HOT!!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Baru sebentar tadi aku bukak Bloglarian, pergh memang ramailah. Pahtu banyak link2 yang menarik telah ditambah bagi menjadikan Bloglarian tempat lepak bagi BW makin mengancam, HOT!. Aku memang sukalah. Aku agak teruja ni sebab 3hari lepas aku kat KL, berblogging plak guna BB. Pergh! semput kot pahtu duk share2 dengan adik aku yang giler2 ngan CAR TOWN. Tau2lah kalau main game kat Facebook mesti tengok masa dan kalau nak naik level mestilah nak duk kumpul XP. Betul tak?

Adik aku punyalah tak mau ganggu aku berblogging suh aku bukak CAR TOWN, mainkan untuk die. hahaha. Gilerlah duk main game CAR TOWN ni, aku tahun lepas giler2 cam adik aku gak. Duk main FARM VILLE, duk kumpul XPnya nak naik level. Duk pilih nak tanam mende ape nak cepat naik level, nak kejar member2 yang lain. Huh! itu dulu. Sekarang aku dah jarang buka Facebook ni, bukak pun bila ade mesej ker tak pun saje2. Sejak tahun lepaslah masa aku dah bosan duk kejar nak kan XP tuk naik level, tetiba pikiran aku termelayang duk pikir kebuangan masa aku terhadap game yang tak memberi duit dan faedah.

Yela, duk kejar2 masa nak tengok Facebook. Mak pun membebel, kata aku ni suka buang masa. Tu yang buat aku terpikir boleh ker dapat duit dari internet?. Perasaan aku makin menebal nak tahu bila adik aku duk borak pasal sorang cikgu ni dapat income melalui internet. Aku pun mulalah menyelongkar cara2 mendapatkan income melalui internet ni. Macam2 aku cara aku dah cuba, masuk ni masuk tu. Last2, eh cam panjang jer aku menceloteh. Sambung lain kali yer, yosh!!!.

p/s:kawan serumah aku (15), akan aku tebuskan balik BW aku. tunggu hasilnyer dari aku.

Teh C Special
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain