Tag dari Mizz GreenApple

Tetiba aku kene Tag. Aku masih baru pasal tag2 ni, tapi aku leh la paham maksud tag ni. Mungkin untuk menambah traffic xpun backlink xpun page rank. Kira nya kita masing menolong rakan2 blogger yang lain, yang paling bagus kepada mereka2 yang masih baru. Kepada blogger, ini lah Mizz GA.




Ada rahsia kecantikan tak?
Xde rahsia cuma mengamalkan minum air 2 gelas tiap kali bangun pagi. Pastu minum air 30 minit sebelum makan makanan berat.


Bagi anda, siapa paling hensem dalam kumpulan SUJU?
Bagi aku paling hensem adalah Heechul...love Heechul oppa. 

Siapa BFF anda?
Kawan2 aku yang berada di sekolah rendah,menengah,matrik,diploma dan degree.

    Siapa idola anda
    Nabi Muhammad, famili dan nenek aku.


    Moto hidup anda
    "Dunia hanya sementara, kumpul pahala selagi masih hidup"

    Harus Tagkan kepada blogger yang anda sayang dan suka minimum 8 orang
    Eman - Bukan pembohong
    Zaer - Sentiasa ikhlas berblog
    Blog newbie - Wadah informasi anda
    Simple sweet life - About her
    Tiefazatie - Personal life
    Biskut Chipmore - Colorful blog


    Aku dah settle kan entri yang kene tag oleh Mizz GA..Kepada yang kene tag, terima kasih sebab memberi bantuan kepada aku...Aku sayang dan suka korang sebab blog korang yang best dan entertain full citer. Korang bantu lah aku untuk membalas entri ni.
    Post a Comment

    Ratings and Recommendations by outbrain