Release tension, what would you do?

Hai, tajuk jer berEnglish. Ape korang buat yea bila korang tensen? Ade orang kata makan la, main bowling la, pegi kawasan bukit jerit kuat2 dan macam2 lagi la. Aku kalau tensen jalan2 kat blog orang! hahahaha...caya tak? caya la...caya la..


Aku ngah tensen ni, tapi aku tak tahu nak luahkan kat sape? nak jerit kat mana? Even pusat bowling sebelah apartment aku, tapi aku masih tak mampu nak melangkah kakiku ke tempat tersebut. Bantu la aku,wahai rakan blogger ku sekalian. Pulihkan la hati aku seperti sedai kala. Hurm, aku nak sampuk cikit pasal auto blogwalking. AutoBW ni, sangat bagus pada mereka yang rasa mereka sangat2 tak de masa. Yela nak jaga trafik katakan.


Anyway, hati-hati la jangan sampai korang menipu plak. DOSA. Tolong la aku dalam menemui jalan kembali ke alam biasa ni. Ok pasni aku nak BW ke semua blogger2 yang aku follow. ALOHA..
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain