Kene Tag dek NadyaSyakila90


..Bismillahirahmanirahim..
Haa....cantik dan cumel kan award kat atas ni..macam tuannye blog nye la..
Blog nye pun besh sangat..cumel!!! Budak Yang Cumel
Si cumel ni buat award sempena genap follower nye ke 100 orang...
..TERIMA KASEHHH..
ha.....sungguhpun begitu...ade 3 task menanti yang mane ianya berbentuk soalan yang hamba perlu jawap lah kiranya nii...moh!!!!

mintak maaf lah.....malas nak ubah....copy jer....hehehhe.....mintak maaf ye....terima kasih pada nadyasyakila90 sebab men tag kan omu....

1. pendapat kamu tentang belog budakyangcumel nie??
  • xpenah masuk lagi blog dak comey.....ni ngah menyelongkar blog dak comey ni...blog simple...loading pun kejap jer...
2. aktiviti di waktu lapang
  • main tenet...baca entri blog orang....
3. n last but not least sila tag sekurang-kurang nye 3 org kawan2 yang lain (sharing is caring right..)

     nak tag mereka nii...
  1. erza
  2. aimi bahari
  3. celoteh M.J

Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain