Contest : Meneka RM dalam tabung?

BannerFans.com



Contest meneka duit dalam tabung oleh Omurice. Inilah tabung yang menyimpan segala jenis duit syiling Omurice. Omurice baru jer menyimpan duit ni dalam bank CIMB. Sajer nak promote CIMB. Jadi Omurice nak korang teka berapa RM la yang Omurice dapat bank in. Kepada korang semua promote la contest ni pada rakan2 yang lain yea.
Ciri-ciri tabung :
  • Botol mineral 1.5Liter.
  • Telah menyimpan selama 9bulan
  • Mengandungi banyak duit 50 sen
  • Berat nyer hampir 5kg
Syarat2 pernyertaan :
  • Teka nilai nyer pada komen post ni berserta link korang, mane tau betol dapat hadiah.
  • Jadi follower blog ni
  • Letak kan banner ni kat sidebar kat blog korang. Dan promote kat blogger lain yea.
Hadiah2 :
  • Hadiah utama topup RM30
  • 5 hadiah saguhati bagi yang meneka hampir nilai RM dan dipilih secara rawak akan menerima topup RM10 dari Omurice, kalau penyertaan ramai. Omurice akan ubah hadiah ni makin banyak.
Tarikh tutup penyertaan pada 21/11/2010, sempena birthday kawan Omurice.hehehhe. Pengumuman akan dibuat pada 1/12/2010 serta akan terus menerima hadiah pada minggu tersebut. Lama contest ni berlangsung sebab memberi ruang untuk Omurice mencari ole2 untuk korang.

Tekaan anda :
Ree - RM690
misyamissyou - RM325
Nuff4u - RM280
Anis - RM555.55
Zai - RM450
Syu - RM300.50
CuteMummy - RM355.5
Ina - RM305.51
Myra Jay -RM275.50
Kila - RM285
Ahmad Jo -  RM187.5
Ogy - RM285.5
Zalina - RM188.5
EraWatie - RM135.51
 Anin - RM375
Rosilah - RM365
CuteMum - RM183.7
Adyshariz - RM138.2
Hakim Az - RM153.7
SofiahB - RM144
Choco Top - RM255
Leen - RM206.60
Si Luncai - RM463.75
Haszuraidah Ishak - RM181.81
Ladymiaka86 - RM195.5
Taufidris - RM245
Suzie Rahman - RM207.7
Eija ZaQuan - RM270.43
Juniza - RM367
Notami - RM165
Mama Wanie - RM212.2
Sharifah Nor - RM241.3
Amiey Lee - RM353.25
Anym - RM500.5
Kopikukaw - RM232
Mawaddah - RM120
Picairin - RM563.2
Dina aka Ibu Aqimi - RM216.7
Najwa's 88 - RM128.6
Nadratul - RM423.2
Syira Qahira - RM950
UmmiHasni - RM130.75
ImanMom - RM375.5
Nadiah - RM215.5
Nurezzat - RM230
CikAnna - RM265
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain