Tips kesihatan bagi kejayaan ahli boxing

Aku sekarang ni banyak sangat masa untuk meng update blog ni. Bukan ape, minggu ni aku mungkin xmampu nak update sebab aku bakal masuk ke hutan yang xde line internet. Okey menarik tak post aku ni, aku saje nak kongsi tips ni even aku ni perempuan dan xde kene mengena yang hidup mahu pun yang mati.ahak. Aku berjalan - jalan mencari sumber bacaan tetiba aku terserempak ngan artikel ni.

Meh ler aku citer yea, seseorang ahli boxing lelaki yang hebat tidak akan sesekali melakukan SEX sebelum hari perlawanan dorang. Sebab dorang kata bila dorang wat Sex, kekuatan dorang akan kekurangan pada hari perlawanan dorang. Hurm, jadi untuk menjadikan kejayaan mereka terhasil, malam tu dorang tido di katil sorang2. Bertemankan bantal, huh kesian kan dorang. Cam pepatah melayu kita, bersusah-susah dulu, bersenang-senang kemudian. ahak.

Kenapa boleh jadi macam ni? kajian menunjukkan apabila lelaki melakukan Sex, dorang akan kekurangan tenaga dan keagresifan seseorang lelaki. Hurm, tu aku xberapa paham la. Sebab aku bukan laki, ahak. K la, aku xmo lebih2 bercerita kang jadi mende lain. Korang leh baca selebih nya di sini. Pada korang yang ade pengalaman pasal kurang tenaga ker ape ker. Komen la, bagitau hak anda. terima kasih baca post ni.(^_^)
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain