Jusco Melaka, apa yang ada?

Aku nak bercerita lah pasal Jusco kat Melaka ni. Aku baru jer singgah tempat ni, tu pun sebab aku wat treatment.Walaupun, dah lama buka tapi disebabkan ak ni bukan la orang Melaka jadi lambat sampai nye. Aku jalan2 Mall tu sebelum aku menerima rawatan facial muka.

Nak jadikan cerita, aku agak terkejut la sebab Mall tu ade Library. Tapi xtau la kalau2 ade mall yang lain yang aku lom sampai lagi. Maklum lah aku ni, katak di bawah tempurung. Aku kagum dengan keselesaan yang diberikan sebab bagi pendapat aku, kepada sesiapa yang berada di kawasan perumahan yang berhadapan dengan Jusco ni. Baik sangat la sebab leh la dorang g study kat library tu.

Aku belum lagi la nak masuk library tu, sebab kesuntukan masa. Nanti aku cuba masuk library tu dan aku akan bagitau keadaan library tu di masa 3minggu dari sekarang. Aku gak akan update sekali dengan gambar2. Tapi kepada blogger yang penah sampai ke situ(library), sila bagi pendapat korang yea..
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain