Ebook yang bagus untuk Blogger.

Dunia blog yang tanpa sempadan. Aku baru selesai membaca Ebook yang aku download minggu lalu. Ebook ni sangat berguna kerana ayat yang digunakan adalah mudah dan senang nak paham. Walaupun Ebook ni pernah aku baca versi bahasa Inggeris namun pendekatan yang diberikan dalam Ebook ni telah memberi aku ruang untuk memahami dan mempraktikkan lebih cepat.

Ebook ini telah lama dipasaran sebab cetakan nya pada tahun 2008. Walaupun sudah lama tapi kita masih boleh menggunakan tips mereka tapi kita perlu la rajin untuk menyelongkar lebih banyak lagi master2 blogger yang telah berjaya. Aku rasa aku akan cuba untuk membuat blogs berbayar, tapi tunggu wang aku mencukupi. aku tau apabila menggunakan blog free ni, payah untuk kita dapat kan PR.

Kalau dapat pun kita kene rajin promote blog kita ni. Tapi aku xberpuas hati, sebab walaupun traffic ak makin meningkat, aku masih lemah dalam penulisan yang dapat memberi manfaat pada pengunjung aku. Traffic pun xdela sekencang mana, cukup la sekadar ada pengunjung.

Ini adalah tajuk2 Ebook yang telah aku baca :
    • 13 CARA PENDAPATAN INTERNET
    • 100 CARA PROMOSI TINGKATKAN WEB TRAFFIC
    • PANDUAN BINA BLOG 3 MINIT
    • PANDUAN PROMOSI BLOG    
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain