Cres Wellness memberi kepuasan yang maksima..

Dengan biasa nya, aku telah pergi ke Melaka untuk mengadakan treatment yang free untuk 100 orang yang terawal. Aku tak pernah menjalani treatment yang ala2 powerful ni. Sebab bagi aku tok orang yang terlalu jaga muka tak pun dorang tau nak cantik jer. Tapi bila aku menjalani treatment ni.Baru aku tau kenape treatment ni penting.Memang la untuk jaga muka tapi suasana menerima treatment tu memberi ketenangan yang selesa. Lebih2 lagi kalau kita penat bekerja.Bagus giler.Aku sanggup turun dari Pahang ke Melaka untuk terima free treatment.Tapi kalau di kira2 mane free, tambang aku pergi
balik naik bas.Aku makan minum nya.Tak berbaloi, tapi kerana aku ni suka jalan2, aku sanggup pergi. Aku melawat Jusco Melaka yang baru buka. Aku agak pelik masa first time masuk sebab ade library. Mall ade library, atau ak yang kurang berjalan2 ke tempat lain.Yela aku ni katak bawah tempurung, aku memang baru sekali naik "keretapi terbang".Jadi maksud nya aku memang jarang ke KL.

Mula2 cuak gak aku, ingatkan kene bayar. Aku ni bukan banyak sangat duit pun cukup untuk aku wat sekali treatment. Aku datang jer, dorang suruh aku duduk. Aku lambat cikit dilayani, mungkin sebab ak ni nampak selekeh. Ape tak nya, ak pakai sempoi giler, mane ade handbag bagai. Aku bawa wallet yang leh masuk handphone. Pastu, aku di bawa ke sebuah bilik untuk treatment aku. Tapi yang aku pelik nape xde cek2 muka pakai mesin bagai nak tahu masalah kulit aku ape. Terus2 jer masuk wat treatment.

Masa wat treatment tu dia kata la, treatment yang dia akan lakukan pada aku. Mula2 cuci muka,scrub muka,pastu pakai mesin tuk serapkan lagi bahan bagi ape tah ak xpaham sangat,toner muka nya,krim tuk pudar kan parut jerawat nya. Tapi dia kata kat aku muka aku ni teruk, dia tanya la ak pakai produk apa? aku kata produk cikai2 jer, yang penting muka aku bersabun. Dia ketawa sebab aku amik remeh temeh bab muka aku ni.

Hah xkisah la yang penting aku telah mengambil mini packages dia.RM399. Aku bakal datang lagi ke Melaka untuk treatment aku seterus nya. Jadi aku rasa siapa2 yang dekat dengan spa ni,datang la buat tak salah pun..Dorang memang jaga kebersihan dan cara yang betul dalam pencucian muka kita.
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain