Bookeeping masih lagi ada

Aduh letih la ambo, wat keje mende yang sama jer. Asyik silap jer, tadi masa sambil2 buat kerja ambo terterjah ke blog orang bercerita pasal Redmummy.com. Blog ni best sebab penggunaan ayat yang sempoi membuatkan kita baca entri macam orang yang sebaya dengan kita. Blog macam tu la yang ambo suka, ambo tak mampu lagi nak jadi macam tu. Xtau la bila ambo nak kutip duit melalui online ni. Ambo nak sangat2 merasa duit dari online. Kepada pembaca ambo sila la komen supaya ia lebih kekal. Lagi ambo nak sangat pembaca yang komen. Link kan jer komen korang. Ambo tak kisah...

Eh, apa kaitan bookeeping dengan post ambo ni. Sebenar nya ambo tersilap key in data sebab tu ambo jadi tensen. Sape suka buat keje dua kali. Ambo pantang kot, tapi tu lah yang selalu ambo lakukan. Ambo harap ambo dapat lakukan yang terbaik. Selepas ni.
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain