Kelebihan Facebook

Post kali ini ambo nak bagitau bahawa nya Facebook ni sangat berguna pada kita semua.Kelebihan Facebook ni tiada tolok banding nya dengan sosial networking yang lain.Kita tengok sahaja lah.Pelbagai program dan iklan tersia di Facebook.Kadang2 kita sebagai pengguna tidak tahu bagaimana mereka lebih dahulu meninggalkan jejak.Contohnya,bagaiman mereka meng"link" kan kawan2 mereka pada post mereka.Bayangkan mereka yg sudah lama bermain dengan Facebook pun tidak tahu malah menanyakan pada orang lain..hahaha...kelakar.

Tapi buat pengetahuan korang,ambo sudah pn deactivate Facebook ambo.Kerana ambo fikir ia membuang masa ambo yang sedang sibuk ada kerjaya.Tapi ingat ambo buka delete Facebook ambo.Cuma ambo membawa diri belayar dalam bahtera kerjaya ambo.Nanti kalau musuh2 ambo mem'post'kan kata2 dahsyat terhadap ambo.pasti ambo akan active balik.Cuma sebagai panduan ambo kenapa ramai xsuka pada ambo.huhu...
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain