Belajar Bisnes Menggunakan Internet

Sedang berjalan ke blog2 orang. Ambo tertarik pada forum yang bertajuk "belajar bisnes online". Dalam forum ni ambo telah baca di mana mereka semua sangat2 mengesyorkan mereka yang baru dalam bidang bisnes cuba mengekplore internet bagi mendapat kan maklumat. Malah mereka telah mengesyorkan agar ambo membeli produk ini. Ternyata produk ini telah menemukan ambo pada bahan bacaan yang selama ni ambo tercari2. Ambo sangat berharap pada pembaca sekalian untuk membeli nye bagi menambah kan ilmu pengetahuan dalam internet ini.


Cuba korang bayangkan. Korang ade bisnes kueh raya, mesti korang meletak kan maklumat pada tiap bekas kueh raya tu. Korang mesti dan akan perlukan website di mana menjadi pemangkin xpun menggambarkan keadaan bisnes korang. Jadi di situ berlaku lah revolusi menjual barang melalui internet. kerana website yang ade itu membolehkan meng "update" status bisnes korang.

Ok, ambo nak cerita pengalaman ambo tentang kueh raya yang ambo beli ini. Kueh raya ini sangat banyak terdapat di pasaraya yang besar2. Contoh nye Giant, Mydin, The Store dan banyak lagi la. Ambo suka melihat syarikat yang mengeluarkan kueh raya ini. Terpampang pada pelekat nama syarikat, tapi singkatan plak tu. Susah bagi ambo nak tau lebih lanjut tentang syarikat tu. Tapi di sebabkan minat sangat nak tau pembuat nye. Akhir nye ambo jumpa juga, memang syarikat tu ade laman web, cuma mereka tidak gunakn website tu sebagai pemangkin tuk menambah kan lagi pelanggan mereka.

Jadi korang ape tunggu lagi, beli produk ini sebab ia memang bagus tok korang mengembang kan lagi idea2 berbisnes dalam internet. Cerita ambo tu menjadi teladan pada korang bahawa nye, internet memang penting zaman sekarang. Ambo sedang mendalami produk ini supaya ambo lebih banyak pengalaman dan dapat meneruskan idea yang lebih baik. Ilmu adalah penting, korang bayangkan korang kat hutan. Antara  dua, korang terima buku pasal belajar cara hidup di hutan @ bekalan makanan. Pasti korang pilih belajar sebab ia termasuk segala nye bukan sekadar belajar cari makan tapi belajar menbuat tempat berteduh. Belajar menyala kan api  dan segala nye. Lihat penting nye ilmu membaca. Ambil peluang ini sebelum terlambat, beli produk ini.
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain