hurmmmm, minggu ni..minggu paling teruk ak.macam2 kejadian berlaku.tapi nak wat macam mane sume tu sebab attitude ak yang pemalas.ade kawan baik, tapi xdi iktiraf kebaikan ak ni.semua ni gara2 ktorang dah lama berkawan.tapi masalah bru 4 tahun..tapi kebencian die kat ak melampau2.tahu la die pandai, ak ni sape la bagi die kan..die nak kawan yang boleh happy kan die.pastu nak mende baru...kalau ak ckp psl xupdate nyer, cakap ak ni loyar buruk.....hurm...buruk tol kawan ak ni kan...perangai die wat ak meluat jer....hurmmm..

aduh bengang nyer ak ngan sorg budak ni, hurm xelok plak nk buruk2 die....ak dah buang blogs ak ni dari facebook...jadi senang la ak nak luahkan isi ati ak yg terbuku ni....xsume orang tau pasal diri ak ni....hanya die jer tau....tapi tu la.....ak dah xrapat ngan die...hurm..sedih....dah la ak xpegi IBM ni....jgn la ak direpeatkan....ak xsanggup dah....ak takut la,far ak xwat lagi....dan ak mmg takot xbley wat masa final anti.....takotttttt... 
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain