Apa itu Teh C Special@Teh C Peng?

Hii,
saya ni penggemar TEH C SPECIAL...sejak belajar di Sarawak.saya sudah jatuh cinta pada minuman ni...tp kejap jer saya kat sarawak...bila balik ke kampung halaman langsung saya jarang jumpa minuman ni...maklum la kampung pedalaman.hehehe...tp sejak akhir2 ni.minuman ni makin popular sebab F&N telah mempopular kan penggunaan susu cair..jadi saya seronok sgt sebab xperlu pergi ke Sarawak utk menikmati minuman ni...tapi kan xsemesti nyer minuman itu sama sedap cam kat Sarawak...lain beb...huhuhu...yang melainkan tu...gula yg digunakan bg layer paling bawah...kadang2 xsedap...dah banyak saya cuba tp stay xsama cam kat Sarawak...


 Another entry you would like :
- Apa itu Mee Kolok?
- Apa itu Omurice? 
- Belut @ Unagi ada kelebihannya
Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain